Skip links

Dinamitzant el territori

Model de negoci, tecnologia i comunitats

El congrés interpirinenc se celebrarà per primer cop a La Seu d’Urgell.

LLOC

La Seu d’Urgell

DURADA

dos dies: dijous tarda i divendres matí. 24 i 25 d’octubre

ESTRUCTURA

sopar, esmorzar i dinar Institucional de tancament del congrés

La motivació

El CIMP serà un punt de trobada d’editors i professionals de mitjans de proximitat, periodistes i corresponsals d’ambdues serralades del Pirineu: Euskadi, Navarra, Aragó, Catalunya, Andorra, Occitània… amb la finalitat de compartir experiències i reflexionar sobre el seu present i futur.

Les ponències i activitats del congrés seran una oportunitat per conèixer què està passant al món dels mitjans de proximitat i mostrar les oportunitats que oferiran les noves tecnologies per a desenvolupar nous models de negoci i dinamitzar les comunitats properes. I al mateix temps seran una eina de debat per contribuir a construir un espai propi de comunicació.

El congrés tindrà una mirada cap el futur perquè estem convençuts que els mitjans seran un canal bàsic per connectar, debatre i trobar-se amb els joves, els diferents talents, les iniciatives diverses…, que s’impulsen arreu del territori.

Amb l’afegit que aquests mitjans han d’esdevenir una plataforma que contribueixi a generar sinèrgies i compartir experiències que millorin el potencial, econòmic, professional i social de tots ells.

En definitiva, serà un esdeveniment per a professionals de la informació i comunicació que creuen que fer “periodisme és innovar”, que volen gaudir d’uns mitjans d’informació propis amb més capacitat informativa i amb les capacitats necessàries per construir un discurs de proximitat i clarament pirinenc.